Recente reacties

Shaun 5 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Ayan Cocoh - in gekruide kokosmelk gestoofde gebakken kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayan Cocoh
in gekruide kokosmelk gestoofde gebakken kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (700 gr)
1 hteel asam jawa + 50 ml water
2 theel zout
250 ml kokosmelk (van 1/4 kokosnoot)
1 serai/sereh/citroengras)
4 jeruk purutu blaadjes
2 eetl boter

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
6 teentjes knoflook
8 rode lomboks
1 eetl ketumbar
1 eetl palnsuiker
1 theel peper
1/2 theel jinten
2 cm kencur
2 cm lengkuas/laos
1 theel terasi/trasi

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 4 stukken en wrijf deze in met het asamwater en het zout. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu, de jeruk purut en de serai en breng aan de kook. Voeg dan de kip toe en kook de kip gaar en totdat het vocht is verdampt.
Wrijf de kip in met de gesmolten boter en bak de kip op laag vuur bruin. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41193715