1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Panggang Kecap 2
geroosterde kip
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 kip
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1 theel asem
5 eetl kecap manis
1 eetl gula jawa (palmsuiker)
2 cm gember (jahe/djahé)
100 ml water
1 eetl olie

Cara mebuat:
bereiding:
Rooster eerst de kip aan beide kanten voor 5 minuten boven een houtskoolvuurtje, Snijd de knoflook en de lomboks fijn en rasp de gember. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de knoflook en de lomboks voor 1 minuur. Voeg datn de kecap, de gember, de palmsuiker, de asem en het water toe en laat dit voor 5 minuten sudderen totdat de saus wat is ingedikt. Kneus vervolgens de kip met een vleeshamer en leg de kip vervolgens in de saus en bak dit voor 10 minuten totdat bijna al het vocht is verdampt. Rooster vervolgens de kip verder bruin, gaar en knapperig boven het houtskoolvuurtje.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34796672