banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Ayam Panggang Kecap 2
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Panggang Kecap 2
geroosterde kip
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 kip
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1 theel asem
5 eetl kecap manis
1 eetl gula jawa (palmsuiker)
2 cm gember (jahe/djahé)
100 ml water
1 eetl olie

Cara mebuat:
bereiding:
Rooster eerst de kip aan beide kanten voor 5 minuten boven een houtskoolvuurtje, Snijd de knoflook en de lomboks fijn en rasp de gember. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de knoflook en de lomboks voor 1 minuur. Voeg datn de kecap, de gember, de palmsuiker, de asem en het water toe en laat dit voor 5 minuten sudderen totdat de saus wat is ingedikt. Kneus vervolgens de kip met een vleeshamer en leg de kip vervolgens in de saus en bak dit voor 10 minuten totdat bijna al het vocht is verdampt. Rooster vervolgens de kip verder bruin, gaar en knapperig boven het houtskoolvuurtje.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39823040