Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Ayam Panggang Kecap 2

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Panggang Kecap 2
geroosterde kip
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 kip
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1 theel asem
5 eetl kecap manis
1 eetl gula jawa (palmsuiker)
2 cm gember (jahe/djahé)
100 ml water
1 eetl olie

Cara mebuat:
bereiding:
Rooster eerst de kip aan beide kanten voor 5 minuten boven een houtskoolvuurtje, Snijd de knoflook en de lomboks fijn en rasp de gember. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de knoflook en de lomboks voor 1 minuur. Voeg datn de kecap, de gember, de palmsuiker, de asem en het water toe en laat dit voor 5 minuten sudderen totdat de saus wat is ingedikt. Kneus vervolgens de kip met een vleeshamer en leg de kip vervolgens in de saus en bak dit voor 10 minuten totdat bijna al het vocht is verdampt. Rooster vervolgens de kip verder bruin, gaar en knapperig boven het houtskoolvuurtje.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 121 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42436917