Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Moegalgal

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Moegalgal
lamsvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees,
6 teentjes knoflook,
2 eetl. olie,
2 theel. peper,
250 ml water,
1 limoen (sap)

Cara-membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en de knofllok fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees rondom bruin. Voeg dan de knoflook, de peper en het limoensap toe. Omroeren en het water toevoegen. Laat zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029727