Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Moegalgal

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Moegalgal
lamsvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees,
6 teentjes knoflook,
2 eetl. olie,
2 theel. peper,
250 ml water,
1 limoen (sap)

Cara-membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en de knofllok fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees rondom bruin. Voeg dan de knoflook, de peper en het limoensap toe. Omroeren en het water toevoegen. Laat zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 77 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41934777