banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 16 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Sayur Kapau - gestoofd rundvlees met groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur Kapau
gestoofd rundvlees met groenten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr schenkel
800 ml water
2 salam blad
1 kunyit blad
4 jeruk purut blaadjes
2 serai/sereh/citroengras
1000 ml koksomelk (van 1/2 kokosnoot)
1 cm asam kandis
25 gr nangka/jackfruit
100 gr bamboescheuten
7 kousenband
4 kool bladeren

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
6 rode lomboks
2 cm kunyit
2 cm jahe
3 kemiri noten
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees, de nangka, de bamboe, de kousenband en de kool in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water samen met het vlees, de bumbu, de salam, de jeruk purut, het kunyit blad en de serai en kook het vlees gaar. Voeg dan de nangka en de bamboe toe en kook deze gaar.
Voeg dan de kokosmelk en de asam kandis toe en breng het al roerend aan de kook. Dan de kousenband en de kool toevoegen en kook het geheel verder gaar. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 208 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40101459