Recente reacties

Shaun 5 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Sayur asem - tamarindesoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur asem
tamarindesoep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr runderpoulet
200 gr rauwe pinda's
5 sjalotten
2 teentjes knoflook
2 rode lomboks en 3 groene lomboks
2 theel trassie
2 theel zout
2 blaadjes salam
3 cm laos
200 gr boontjes
1 kleine kusa
1/2 spitskool
1 eetl gula jawa
2 eetl asem

Cara membuat:
bereiding:
Trek bouillon van de runderpoulet. Kook de rauwe pinda's in 400 ml water voor 45 minuten. Giet af en overgiet de pinda's met warm water. Voeg dan de pinda's bij de bouillon en laat het geheel 5 minuten sudderen.
Snijd de sjalotten, de knoflook, de lomboks fijn en kneus deze samen met de trassie, het zout, de salam en de laos. Doe het mengsel daarna bij de bouillon en laat dit nog 10 minuten zachtjes stoven.
Snijd de boontjes in stukken en voeg deze bij de bouillon. Laat nog sudderen voor 5 minuten. Voeg dan de in stukken gesneden kusa toe en de groef gesneden spitskool. Dan de gula jawa en de asem toeveoegen en alles nog 7 minuten laten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41193824