banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Babi Masak Kucai - varkensvlees in een gekruide saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Babi Masak Kucai
varkensvlees in een gekruide saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr varkensvlees
3 jeruk purut blaadjes
5 rode rawits
1 eetl angciu, anders mirin of rijstwijn
1 eetl kecap asin
1/4 theel zout
1/4 theel peper
1/4 theel palmsuiker
500 ml water
3 stengels kucai / Chinese bieslook
1 theel sesamolie
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Halveer de rawits en snijd de kucai in stukjes van 3 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat het van kleur verandert.
Dan de rawits, de kecap, de angciu, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed.
Voeg dan langzaam het water toe en breng al roerend aan de kook en kook het dan zachtjes gaar. Meng de kucai en de sesamolie erdoor en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 51 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40676124