kokos-cassavecake
Bahan-bahan:
ingrdiënten:
510 gr cassavemeel
130 g versgeraspt kokos
155 ml gula jawa, gesmolten
130 ml water
Cara-membuat:
bereiding:
Meng het meel met de kokos, de gula jawa en het water zodanig dat er een glad beslag gevormd wordt. Giet het beslag in een cakevorm en stoom de cake in 20-25 minuten gaar.
variatie:
neem halve kokosnoten en maak een gaatje aan de onderkant van de noot. Verdeel vervolgens het beslag over de noten stoom de cake dan in ongeveer 20 minuten gaar.
ingrdiënten:
510 gr cassavemeel
130 g versgeraspt kokos
155 ml gula jawa, gesmolten
130 ml water
Cara-membuat:
bereiding:
Meng het meel met de kokos, de gula jawa en het water zodanig dat er een glad beslag gevormd wordt. Giet het beslag in een cakevorm en stoom de cake in 20-25 minuten gaar.
variatie:
neem halve kokosnoten en maak een gaatje aan de onderkant van de noot. Verdeel vervolgens het beslag over de noten stoom de cake dan in ongeveer 20 minuten gaar.