logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Havita
kokos-cassavecake
Bahan-bahan:
ingrdiënten:
510 gr cassavemeel
130 g versgeraspt kokos
155 ml gula jawa, gesmolten
130 ml water

Cara-membuat:
bereiding:
Meng het meel met de kokos, de gula jawa en het water zodanig dat er een glad beslag gevormd wordt. Giet het beslag in een cakevorm en stoom de cake in 20-25 minuten gaar.

variatie:
neem halve kokosnoten en maak een gaatje aan de onderkant van de noot. Verdeel vervolgens het beslag over de noten stoom de cake dan in ongeveer 20 minuten gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 85 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180627