Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Sayur Bening - gestoofde spinazie met mais

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur Bening 
gestoofde spinazie met mais

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 bosjes bayam / wilde spinazie
3 jonge suikermais
1 kleine tomaat
750 ml water
2 lente-ui
3 cm temu kunci
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de maiskolf in 3 stukjes en de tomaat in dunne plakjes. Snijd de lente-ui grof.
Verhit in een pan het water en breng aan de kook. Voeg dan de mais toe en laat dit 5 minuten koken. Dan de bayam toevoegen en kook dit afgesloten voor 2 minuten.
Dan de lente-ui, de tomaat, de temu kunci en het zout toevoegen en kook totdat de tomaat zacht is geworden. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 127 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252010