zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Garang Asem Ayam - gekruide gestoomde kip
- Yaam Yai - salade van gemengde groente
- Humba - Buikspek met kruidige saus
- Mu Pad Prick Gang Dang - varkensvlees met rode curry
- Chen Pi Niu Rou - rundvlees met mandarijn
- Tahu kuning - geel gestoofde tahu
- Nasu Wolio - vis met gekruide kokosmelk
- Sambal taotjo - sambal van sojabonen
- Ayam Panggang Bumbu Kuning - geroosterde kip met gele saus
- Semur Daging Betawi - smoor van rundvlees uit Jakarta
Sayur Bening - gestoofde spinazie met mais


Sayur Bening
gestoofde spinazie met mais
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 bosjes bayam / wilde spinazie
3 jonge suikermais
1 kleine tomaat
750 ml water
2 lente-ui
3 cm temu kunci
1 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de maiskolf in 3 stukjes en de tomaat in dunne plakjes. Snijd de lente-ui grof.
Verhit in een pan het water en breng aan de kook. Voeg dan de mais toe en laat dit 5 minuten koken. Dan de bayam toevoegen en kook dit afgesloten voor 2 minuten.
Dan de lente-ui, de tomaat, de temu kunci en het zout toevoegen en kook totdat de tomaat zacht is geworden. Serveer.
gestoofde spinazie met mais
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 bosjes bayam / wilde spinazie
3 jonge suikermais
1 kleine tomaat
750 ml water
2 lente-ui
3 cm temu kunci
1 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de maiskolf in 3 stukjes en de tomaat in dunne plakjes. Snijd de lente-ui grof.
Verhit in een pan het water en breng aan de kook. Voeg dan de mais toe en laat dit 5 minuten koken. Dan de bayam toevoegen en kook dit afgesloten voor 2 minuten.
Dan de lente-ui, de tomaat, de temu kunci en het zout toevoegen en kook totdat de tomaat zacht is geworden. Serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.