Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Sponscake 2

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Sponscake 2

Bahan-bahan:
Ingrediënten
5-6 eieren (afhankelijk van grootte)
250 gr suiker
250 gr bloem
50 gr maïzena
snufje zout
1 theel. gerapste citroen
poedersuiker
boter en bloem voor de bakvorm

Cara Membuat:
Bereiding:
Meng de eieren met de suiker in een mengkom. Klop de massa op totdat het licht en schuimig is geworden. Zeef de bloem met de maizena en het zout en schep/meng dit in gedeelten door de eiermassa. Meng daarna de geraspte citroen door het beslag. Giet vervolgens het beslag in de bakvorm bij voorkeur een tulbantvorm. Bak de cake in 1 uur gaar bij 180gr. Laat de cake even afkoelen, haal de cake uit de vorm en bestrooi het met poedersuiker.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 268 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252395