Daging Panggang Madu
honing gebakken rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr rundvlees
bahan perendam:
ingrediënten marinade
2 eetl honing
1 eetl citroensap
4 teentjes knoflook, gehakt
1/2 theel peper
1/2 theel zout
1 eetl worchester saus
1 eetl kecap manis
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Meng de ingrediëten voor de marinade goed door elkaar en marineer hiermee het vlees voor tenminste 45 minuten.
Verhit een pan en bak het vlees met de marinade bruin en gaar.
Zoeken
Laatst gelezen
- Sate Godok Aceh - rundvlees sate zonder stokjes uit Aceh/Atjeh
- Takir Mi Pedas - gevulde pittige mie in bananenblad
- Tumis Sayur Aneka Jamur - geroerbakte kruidige paddenstoelen
- Chǐ Zhī Zhēng Pái Gǔ - 豉汁蒸排骨 - gestoomde ribbetjes met zwarte bonen
- pittige paddestoelen salade (2 pp)
- Daging Masak Asam - rundvlees in een pittige/zurige saus
- Sayur Lembayung - Sajoer van vis met kousenband
- Ikan pindang Tidore - Zurig en pittig visgerecht uit Tidore
- Sayur lobak
- Gadon
Recente Reacties
Cucur
1 week agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
1 week agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 weeks agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 weeks agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
4 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...