Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Mangut Bebek - kruidig gestoofde eend

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Mangut Bebek
kruidig gestoofde eend

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr eend
500 ml kokosmelk
1 eetl limoen, sap
4 cm lengkuas/laos
2 jeruk purut blaadjes
2 salam blad
1 eetl palmsuiker
5 rode rawits

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 rode rawits
2 cm jahe
5 cm kencur
3 kemiri noten
2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Maak de eend schoon en snijd deze in 10 stukken en wrijf deze in met het limoensap. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu, de laos, de jeruk purut, de salam, de palmsuiker, de rawits en de eend en breng het al roerend aan de kook. Kook het zachtjes totdat de eend gaar is geworden en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184771