1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kerang Dara Kunyit
kruidig gestoofde mosselen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr mosselen / venusschelpen (zonder schaal)
1000 ml water
3 cm jahe
2 salam blaadjes
2 jeruk purut blaadjes
3 groene lomboks
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
250 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 kemiri noten
3 cm kunyit
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met de mosselen en de jahe en kook de mosselen gaar. Schep deze daarna uit de pan en zet opzij. Snijd de lomboks in rungen en wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg dan de lomboks toe en bak deze zacht. Vervolgens de mosselen toevoegen en meng alles goed. Dan het zout, de peper, de palmsuiker en het water toevoegen en stoof het geheel verder zachtjes gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 107 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35413878