banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Tumis Jamur Kembang Tahu - gesauteerde paddenstoelen met tahu
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Jamur Kembang Tahu
gesauteerde paddenstoelen met tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr jamur merang / tropische beurszwam / rijst-stro-paddenstoel
100 gr jamur tiram / oesterzwam
4 teentjes knoflook
1/2 ui
2 rode lomboks, ontpit
3 rode rawits
1 eetl oestersaus
1 eetl saus tomat (zie recept)
2 eetl kecap asin
1/2 theel peper
1/2 kembang tahu / tahu vel, geweekt
100 gr caisim / choisam, anders paksoi
150 ml water
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de paddenstoelen in plakjes en in repen. Snijd de kembang tahu en de caisim in stukken. Snijd de sjalotjes, de ui, de lomboks en de rawits in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de ui, de lomboks en de rawits voor 3 minuten. Voeg dan de paddenstoelen, de oestersaus, de saus tomat, de kecap, de peper en het water toe en meng goed.
Voeg dan de caisim toe en meng goed en breng aan de kook. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39983137