logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tumis Jamur Kembang Tahu
gesauteerde paddenstoelen met tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr jamur merang / tropische beurszwam / rijst-stro-paddenstoel
100 gr jamur tiram / oesterzwam
4 teentjes knoflook
1/2 ui
2 rode lomboks, ontpit
3 rode rawits
1 eetl oestersaus
1 eetl saus tomat (zie recept)
2 eetl kecap asin
1/2 theel peper
1/2 kembang tahu / tahu vel, geweekt
100 gr caisim / choisam, anders paksoi
150 ml water
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de paddenstoelen in plakjes en in repen. Snijd de kembang tahu en de caisim in stukken. Snijd de sjalotjes, de ui, de lomboks en de rawits in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de ui, de lomboks en de rawits voor 3 minuten. Voeg dan de paddenstoelen, de oestersaus, de saus tomat, de kecap, de peper en het water toe en meng goed.
Voeg dan de caisim toe en meng goed en breng aan de kook. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 43 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44161026