banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 3 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Tumis Jamur Kembang Tahu - gesauteerde paddenstoelen met tahu
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Jamur Kembang Tahu
gesauteerde paddenstoelen met tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr jamur merang / tropische beurszwam / rijst-stro-paddenstoel
100 gr jamur tiram / oesterzwam
4 teentjes knoflook
1/2 ui
2 rode lomboks, ontpit
3 rode rawits
1 eetl oestersaus
1 eetl saus tomat (zie recept)
2 eetl kecap asin
1/2 theel peper
1/2 kembang tahu / tahu vel, geweekt
100 gr caisim / choisam, anders paksoi
150 ml water
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de paddenstoelen in plakjes en in repen. Snijd de kembang tahu en de caisim in stukken. Snijd de sjalotjes, de ui, de lomboks en de rawits in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de ui, de lomboks en de rawits voor 3 minuten. Voeg dan de paddenstoelen, de oestersaus, de saus tomat, de kecap, de peper en het water toe en meng goed.
Voeg dan de caisim toe en meng goed en breng aan de kook. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 183 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38711790