banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 5 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Jamur Jagung Pipil
gebakken oesterzwammen met mais

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr oesterzwammen
100 gr suikermais
2 groene lomboks
1 eetl oestersaus
1 theel kecap manis
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
150 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de oesterzwammen in reepjes, de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de lomboks in ringen. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg de lomboks toe en bak dit 1 minuut. Dan de oesterzwammen en de mais toevoegen en meng alles goed en bak 2 minuten. Dan de oestersaus, de kecap, het zout, de palmsuiker en de peper toevoegen en meng. Giet het water erbij en kook het geheel zachtjes gaar.
 
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36365065