banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 16 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Tumis Jamur Cabai Hijau - roerbak van oesterzwammen met groene peper

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Jamur Cabai Hijau
roerbak van oesterzwammen met groene peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr oesterzwammen
100 gr maiskorrels
3 groene lomboks
1 eetl boter
4 teentjes knoflook
2 sjalotjes
50 ml water
1 theel zout
1 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 eetl oestersaus
1/2 theel sesam olie
1 eetl maizena, opgelost

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de oesterzwammen in stukken. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Snijd de lomboks in ringen van 1 cm.
Verhit in een pan de boter en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan oesterzwamen, de mais en de lomboks toe en meng goed.
Voeg dan het water, de palmsuiker, het zout, de oestersaus, de peper en de sesamolie toe en meng alles goed. Bak totdat alles gaar is geworden en meng dat de maizena erdoor en roer totdat de saus is gebonden. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 203 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40101441