banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Jamur Cabai Hijau
roerbak van oesterzwammen met groene peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr oesterzwammen
100 gr maiskorrels
3 groene lomboks
1 eetl boter
4 teentjes knoflook
2 sjalotjes
50 ml water
1 theel zout
1 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 eetl oestersaus
1/2 theel sesam olie
1 eetl maizena, opgelost

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de oesterzwammen in stukken. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Snijd de lomboks in ringen van 1 cm.
Verhit in een pan de boter en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan oesterzwamen, de mais en de lomboks toe en meng goed.
Voeg dan het water, de palmsuiker, het zout, de oestersaus, de peper en de sesamolie toe en meng alles goed. Bak totdat alles gaar is geworden en meng dat de maizena erdoor en roer totdat de saus is gebonden. Serveer.

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36252091