Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Tumis Jamur Cabai Hijau - roerbak van oesterzwammen met groene peper

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Jamur Cabai Hijau
roerbak van oesterzwammen met groene peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr oesterzwammen
100 gr maiskorrels
3 groene lomboks
1 eetl boter
4 teentjes knoflook
2 sjalotjes
50 ml water
1 theel zout
1 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 eetl oestersaus
1/2 theel sesam olie
1 eetl maizena, opgelost

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de oesterzwammen in stukken. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Snijd de lomboks in ringen van 1 cm.
Verhit in een pan de boter en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan oesterzwamen, de mais en de lomboks toe en meng goed.
Voeg dan het water, de palmsuiker, het zout, de oestersaus, de peper en de sesamolie toe en meng alles goed. Bak totdat alles gaar is geworden en meng dat de maizena erdoor en roer totdat de saus is gebonden. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 568 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252552