zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Natinombur - Gebakken vis met sambal
- Sambal kemiri 2 - Sambal met kemirinootjes
- Gulai Sapi Kacang Merah - Rundvlees met rode bonen curry
- Bebek betutu - Geroosterde eend in bananenblad
- Gulai Buncis Tauco - gestoofde boontjes met tauco en petai
- Rujak kuah pindang - mango met vissaus
- Rendang aceh
- Sambal ikan asap - sambal van gerookte vis en ansjovis
- Beberuk - rauwe groenten met sambal trasi
- Gaeng Gai - Kip met Bamboe
Tumis Jamur Cabai Hijau - roerbak van oesterzwammen met groene peper


Tumis Jamur Cabai Hijau
roerbak van oesterzwammen met groene peper
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr oesterzwammen
100 gr maiskorrels
3 groene lomboks
1 eetl boter
4 teentjes knoflook
2 sjalotjes
50 ml water
1 theel zout
1 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 eetl oestersaus
1/2 theel sesam olie
1 eetl maizena, opgelost
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de oesterzwammen in stukken. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Snijd de lomboks in ringen van 1 cm.
Verhit in een pan de boter en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan oesterzwamen, de mais en de lomboks toe en meng goed.
Voeg dan het water, de palmsuiker, het zout, de oestersaus, de peper en de sesamolie toe en meng alles goed. Bak totdat alles gaar is geworden en meng dat de maizena erdoor en roer totdat de saus is gebonden. Serveer.
roerbak van oesterzwammen met groene peper
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr oesterzwammen
100 gr maiskorrels
3 groene lomboks
1 eetl boter
4 teentjes knoflook
2 sjalotjes
50 ml water
1 theel zout
1 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 eetl oestersaus
1/2 theel sesam olie
1 eetl maizena, opgelost
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de oesterzwammen in stukken. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Snijd de lomboks in ringen van 1 cm.
Verhit in een pan de boter en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan oesterzwamen, de mais en de lomboks toe en meng goed.
Voeg dan het water, de palmsuiker, het zout, de oestersaus, de peper en de sesamolie toe en meng alles goed. Bak totdat alles gaar is geworden en meng dat de maizena erdoor en roer totdat de saus is gebonden. Serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.