banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 15 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Tumis Jamur Lokio - gebakken paddenstoelen met bieslook
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Jamur Lokio
gebakken paddenstoelen met bieslook

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr oesterzwammen (jamur tiram)
50 gr judasoor (jamur kuping)
150 gr champignons (jamur merang)
50 gr bieslook
1/2 ui
2 eetl kecap asin
1 eetl angciu (chinese kookwijn / miren)
150 ml kippenbouillon (zie recept)
1/4 theel zout
1 lente-uitje
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
1 theel sesamolie
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de paddenstoelen in reepjes/plakjes. Snij de ui in dunne plakjes en de bieslook in stukken. Snijd de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de lente-ui voor 2 minuten. Voeg dan de paddenstoelen en de bieslook toe en bak het zacht. Dan de kecap, het zout, de peper, de palmsuiker, de angciu en de bouillon toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat de saus is ingedikt. Schep dan de sesamolie erdoor en serveer. 
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 269 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40100214