logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tumis Jamur Lokio
gebakken paddenstoelen met bieslook

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr oesterzwammen (jamur tiram)
50 gr judasoor (jamur kuping)
150 gr champignons (jamur merang)
50 gr bieslook
1/2 ui
2 eetl kecap asin
1 eetl angciu (chinese kookwijn / miren)
150 ml kippenbouillon (zie recept)
1/4 theel zout
1 lente-uitje
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
1 theel sesamolie
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de paddenstoelen in reepjes/plakjes. Snij de ui in dunne plakjes en de bieslook in stukken. Snijd de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de lente-ui voor 2 minuten. Voeg dan de paddenstoelen en de bieslook toe en bak het zacht. Dan de kecap, het zout, de peper, de palmsuiker, de angciu en de bouillon toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat de saus is ingedikt. Schep dan de sesamolie erdoor en serveer. 
 

Add comment

Submit

who is online

We have 112 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176489