banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Jamur Merang Cabe Ijo - gebakken champignons met groene pepers
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Jamur Merang Cabe Ijo
gebakken champignons met groene pepers

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr  rijst-stro-paddenstoelen / champginons
75 gr witte kool
1 bosui
2 groene tomaten
1 salam blad
1/2 theel palmsuiker
1/4 theel peper
1/2 theel zout
1 theel vissaus
100 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
3 groene rawits
4 groene lomboks
2 sjalotjes
 
Cara membuat:
bereiding:
halveer de champignons en snijd de kool in stukjes en de tomaten in partjes. Snijd de bosui in stukjes van 1 cm lang. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam voor 3 minuten. Voeg dan de champignons, de kool en de tomaten toe en meng alles goed. Dan het zout, de peper, de vissaus en het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar. Schep dan de bosui erdoor en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 141 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565740