Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Tumis Jamur Merang Cabe Ijo - gebakken champignons met groene pepers

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Jamur Merang Cabe Ijo
gebakken champignons met groene pepers

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr  rijst-stro-paddenstoelen / champginons
75 gr witte kool
1 bosui
2 groene tomaten
1 salam blad
1/2 theel palmsuiker
1/4 theel peper
1/2 theel zout
1 theel vissaus
100 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
3 groene rawits
4 groene lomboks
2 sjalotjes
 
Cara membuat:
bereiding:
halveer de champignons en snijd de kool in stukjes en de tomaten in partjes. Snijd de bosui in stukjes van 1 cm lang. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam voor 3 minuten. Voeg dan de champignons, de kool en de tomaten toe en meng alles goed. Dan het zout, de peper, de vissaus en het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar. Schep dan de bosui erdoor en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 114 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41936539