logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Tumis Jamur Merang Cabe Ijo
gebakken champignons met groene pepers

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr  rijst-stro-paddenstoelen / champginons
75 gr witte kool
1 bosui
2 groene tomaten
1 salam blad
1/2 theel palmsuiker
1/4 theel peper
1/2 theel zout
1 theel vissaus
100 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
3 groene rawits
4 groene lomboks
2 sjalotjes
 
Cara membuat:
bereiding:
halveer de champignons en snijd de kool in stukjes en de tomaten in partjes. Snijd de bosui in stukjes van 1 cm lang. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam voor 3 minuten. Voeg dan de champignons, de kool en de tomaten toe en meng alles goed. Dan het zout, de peper, de vissaus en het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar. Schep dan de bosui erdoor en serveer.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 440 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44421635