Gebakken paddenstoelen met groene pepers
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr champignons
75 gr chinese kool
1/4 theel palmsuiker
1/4 theel peper
1 lente-ui
2 groene tomaten
1 salam blad
1/2 theel zout
1 theel vissaus
100 ml water
2 eetl olie
Haluskan:
bumbu:
6 groene lomboks
2 sjalotjes
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de champignons doormidden, de kool in stukjes, de tomaten in partjes, de lente-ui in stukjes en wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu en de salam voor 3 minuten. Voeg dan de champignons, de kool en de tomaten toe en meng alles goed. Dan het zout, de palmsuiker, de peper, de vissaus en het water toevoegen en bak het geheel zachtjes gaar. Schep dan de lente-ui erdoor en serveer.