banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tahu Goreng Bumbu Bali - gebakken tahu met een Balinese saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tahu Goreng Bumbu Bali
gebakken tahu met een Balinese saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 tahu/tofu
2 eetl bloem
2 eetl kecap manis
1 1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
2 jeruk purut blaadjes
2 salam blaadjes
1 sereh/citroengras
1 eetl asamwater
olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
8 rode lomboks
1 theel trasi
3 teentjes knoflook
3 cm jahe
5 kemiri noten
3 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes en wentel deze door de bloem. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de tahu goudbruin en zet apart. Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan het asamwater, de sereh, de salam, de jeruk purut, het zout en de palmsuiker toe en meng goed. Vervolgens de tahu toevoegen en bak totdat de saus indikt. Dan de kecap toevoegen en meng alles goed en kook nog voor 1 minuut. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40669269