banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 9 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 10 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Tahu Goreng Bumbu Bali - gebakken tahu met een Balinese saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tahu Goreng Bumbu Bali
gebakken tahu met een Balinese saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 tahu/tofu
2 eetl bloem
2 eetl kecap manis
1 1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
2 jeruk purut blaadjes
2 salam blaadjes
1 sereh/citroengras
1 eetl asamwater
olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
8 rode lomboks
1 theel trasi
3 teentjes knoflook
3 cm jahe
5 kemiri noten
3 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes en wentel deze door de bloem. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de tahu goudbruin en zet apart. Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan het asamwater, de sereh, de salam, de jeruk purut, het zout en de palmsuiker toe en meng goed. Vervolgens de tahu toevoegen en bak totdat de saus indikt. Dan de kecap toevoegen en meng alles goed en kook nog voor 1 minuut. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 171 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37900412