banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sayur Bayam Ayam - kruidige spinazie met kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur Bayam Ayam
kruidige spinazie met kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 bosjes bayam (250 gr spinazie)
2 kippendijen
200 gr wortelen
2 cm temu kunci
1 rode tomaat
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 eetl zout
1/2 theel peper
2500 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bayam in stukjes en de kip in delen. Snijd de wortelen in reepjes, de tomaat in partjes en de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de temu kunci voor 4 minuten. Voeg het water toe en breng aan de kook. Dan de kip, de wortelen en de tomaat toevoegen en kook het geheel zacht. Dan de bayam, het zout en de peper toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 275 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40576905