Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Lengua Estofado - stoofpotje van rundvlees met olijven

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Lengua Estofado
stoofpotje van rundvlees met olijven

Ingrediënten:
900 gr ossentong
6 eetl bloem
400 gr tomaten
200 ml witte wijn
1 ui
4 teentjes knoflook
2 eetl palmsuiker
2 eetl kecap / sojasaus
1 eetl azijn
5 laurier blaadjes
125 gr champignons
225 gr groene olijven, ontpit
60 gr zwarte olijven, ontpit
250 ml runderbouillon
1/2 theel zout
1/2 theel peper
4 eetl olie
 
Bereiding:
Kook eerst de tong gaar (snelkookpan 45 minuten), laat afkoelen en verwijder het vel. Snijd het vlees daarna in plakjes. Wentel de plakjes door de bloem en schud deze af.
Hak de knoflook fijn, de ui in dunne plakjes en de tomaten in kleine blokjes. Snijd de champignons en de zwarte olijven in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees voor 1 minuut per kant. Zet het vlees daarna opzij. Voeg de ui en de knoflook toe en bak deze zacht. Dan de tomaten en de wijn toevoegen en meng alles goed.
Voeg het vlees toe samen met de kecap en de bouillon en breng aan de kook. Dan de laurier toevoegen en laat het geheel zachtjes afgesloten sudderen totdat de saus is gehalveerd. Dan de azijn toevoegen en breng aan de kook. Vervolgens de champignons, de palmsuiker en de olijven toevoegen en laat het zachtjes 7 minuten sudderen. Schep dan de peper en het zout erdoor en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 242 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454681