banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Ikan asam pedas - vis met zure aubergines
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan asam pedas
vis met zure aubergines
bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr makreel
5 cm laos
1 serehstengel, gekneusd
7 zure gele aubergines (terong asem)*
6 eetl. olie
1000 ml water,
zout

Haluskan: boemboe:
6 kemirinootjes
1 theel, trasi bakar
8 sjalotjes,
7 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3,5 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de vis in moten. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boeboe voor 2 minuten. Voeg dan de sereh, de laos en de aubergines toe en roer goed om. Voeg dan het water toe en als het kookt de vis met zout naar smaak. Laat het geheel zachtjes 10-15 sudderen totdat de vis gaar is.

* te verkrijgen bij een goede toko of neem anders de thaise variatie
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39979795