1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Ayam Masak Habang
kip gebakken in een pittige rode saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr kip
1 limoen (sap)
2 salam blad
2 cm kaneel stokje
2 kruidnagels
240 ml water
4 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
3 cm jahe
2 sjalotten
5 teentjes knoflook
15 gedroogde rode lomboks
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
1/2 theel trasi
1 theel asem

Cara membuat:
bereiding:
Week de lomboks in water of kook deze zachtjes voor 20 minuten. Snijd de kip in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf de kip in met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de salam, de kruidnagels en de kaneel toe. Vervolgens de kip toevoegen en bak dit voor 5 minuten. Dan het water toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat al het vocht is verdampt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 48 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34886795