zoeken
Recente reacties

1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

25 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Sayur oblok-oblok - Sajoer van kouseband en cassaveblad
- Khao Pad Namprik Pao Sai Kai - thaise gebakken rijst (nasi goreng) met kip
- Gore Gore Daging - gekruid rundvlees met zoete aardappel
- Rujak petis
- Siomay - gestoomde gehakt/gernalen balletjes
- Daging Madura - Madurees gebakken rundvlees
- Iga Masak Keluak - gestoofde gekruide spareribs
- Balado Teri Kacang - pittig gebakken visjes met pinda's
- Dak Cheonggyeongchae Bokkeum 닭청경채볶음 - roerbak van kip met paksoy
- Acar Kuning Bandang Pedas - vis in pittige gele saus
Picadillo - stoofpotje van gehakt en aardappel


Picadillo
stoofpotje van gehakt en aardappel
ingrediënten:
350 gr rundergehakt
6 teentjes knoflook
7 sjalotjes
4 kleine tomaten
1 eetl vissaus
1/2 theel peper
2 aardappelen
1000 ml water
2 eetl olie
garnering:
koriander blad, gehakt
bereiding:
Hak de knoflook fijn en snijd de sjalotjes en de tomaten fijn en de aardappelen in blokjes. Verhit in een pan de lie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 4 minuten. Voeg dan de tomaten toe en bak deze zacht.
Dan het gehakt, de vissaus en de peper toevoegen en bak deze rul voor 5 minuten. Voeg dan de aardappelen en het water toe en breng aan de kook. kook het geheel zachtjes voor 25 minuten todat het gaar is geworden. Garneer het met de koriander blaadjes en serveer. Lekker met witte rijst.
stoofpotje van gehakt en aardappel
ingrediënten:
350 gr rundergehakt
6 teentjes knoflook
7 sjalotjes
4 kleine tomaten
1 eetl vissaus
1/2 theel peper
2 aardappelen
1000 ml water
2 eetl olie
garnering:
koriander blad, gehakt
bereiding:
Hak de knoflook fijn en snijd de sjalotjes en de tomaten fijn en de aardappelen in blokjes. Verhit in een pan de lie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 4 minuten. Voeg dan de tomaten toe en bak deze zacht.
Dan het gehakt, de vissaus en de peper toevoegen en bak deze rul voor 5 minuten. Voeg dan de aardappelen en het water toe en breng aan de kook. kook het geheel zachtjes voor 25 minuten todat het gaar is geworden. Garneer het met de koriander blaadjes en serveer. Lekker met witte rijst.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.