banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Picadillo - stoofpotje van gehakt en aardappel
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Picadillo
stoofpotje van gehakt en aardappel

ingrediënten:
350 gr rundergehakt
6 teentjes knoflook
7 sjalotjes
4 kleine tomaten
1 eetl vissaus
1/2 theel peper
2 aardappelen
1000 ml water
2 eetl olie

garnering:
koriander blad, gehakt

bereiding:
Hak de knoflook fijn en snijd de sjalotjes en de tomaten fijn en de aardappelen in blokjes. Verhit in een pan de lie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 4 minuten. Voeg dan de tomaten toe en bak deze zacht.
Dan het gehakt, de vissaus en de peper toevoegen en bak deze rul voor 5 minuten. Voeg dan de aardappelen en het water toe en breng aan de kook. kook het geheel zachtjes voor 25 minuten todat het gaar is geworden. Garneer het met de koriander blaadjes en serveer. Lekker met witte rijst.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 161 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40291246