Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Picadillo - stoofpotje van gehakt en aardappel

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Picadillo
stoofpotje van gehakt en aardappel

ingrediënten:
350 gr rundergehakt
6 teentjes knoflook
7 sjalotjes
4 kleine tomaten
1 eetl vissaus
1/2 theel peper
2 aardappelen
1000 ml water
2 eetl olie

garnering:
koriander blad, gehakt

bereiding:
Hak de knoflook fijn en snijd de sjalotjes en de tomaten fijn en de aardappelen in blokjes. Verhit in een pan de lie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 4 minuten. Voeg dan de tomaten toe en bak deze zacht.
Dan het gehakt, de vissaus en de peper toevoegen en bak deze rul voor 5 minuten. Voeg dan de aardappelen en het water toe en breng aan de kook. kook het geheel zachtjes voor 25 minuten todat het gaar is geworden. Garneer het met de koriander blaadjes en serveer. Lekker met witte rijst.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 35 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025245