Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sate Tambulinas - eenvoudige rundvlees sate uit Sulawesi

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sate Tambulinas
eenvoudige rundvlees sate uit Sulawesi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr rundvlees
4 eetl olie
12 sate stokjes
 
Haluskan:
bumbu:
11 sjalotjes
10 rode lomboks
6 rode rawits
3 cm jahe
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes van 2 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng het vlees met de bumbu en de olie en laat dit tenminste 1 uur marineer. Rijg het vlees aan de stokjes en rooster het vervolgens langzaam bruin boven een houtskoolvuurtje. Regelmatig tijdens het roosteren bedruipen met de marinade.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 35 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068676