1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sate Sapi Manis
zoete sate van ossenhaas

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr ossenhaas
13 eetl kecap manis (200 ml)
2 eetl olie
sate stokjes

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 cm laos
1/2 theel jinten
1 theel zout
1/2 theel peper
50 gr palmsuiker
2 theel ketumbar
1 theel asam/tamarinde (5gr)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng het vlees met de bumbu, de kecap en de olie en laat dit tenminste 2 uur intrekken.
Rijg de sate dan aan de stokjes en rooster en vervolgens boven een houtskoolvuurtje langzaam gaar en bruin. Regelmatig tijdens het roosteren met de marinade bedruipen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 41 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34789421