Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
橙味牛肉 - pittig gebakken rundvlees met sinaasappel

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
橙味牛肉 - pittig gebakken rundvlees met sinaasappel

Ingrediënten:
350 gr rundvlees
1/2 sinaasappelschil
4 rode lomboks
4 teentjes knoflook
3 cm jahe
2 eetl olie

marinade:
2 eetl sinaasappelsap
1 theel Shaozing rijstwijn
1 theel lichte sojasaus
1 theel maizena

ingrediënten saus:
2 eetl sinaasappelsap
1 theel lichte sojasaus
1 theel donkere sojasaus
1 theel maizena
1/2 theel sesam olie
1/8 theel zout
1/8 theel sichuan peper

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de schil julienne. Snijd de lomboks in dunne reepjes. Hak de knoflook en de jahe fijn. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar.
Meng de ingrediënten voor de marinade en het vlees goed door elkaar en roer totdat het vocht is geabsorbeerd. Laat het dan 10-15 minuten intrekken.
Verhit in een pan 1 1/2 eetl olie en bak het vlees totdat het van kleur verandert. Schep het dan uit de pan. Verhit in de pan 1/2 eetl olie en bak de lomboks, de jahe, de knoflook en de sinaasappelschil voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en roerbak dit voor 1 minuut. Meng dan de saus erdoor en bak totdat de saus is ingedikt. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 131 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41455583