Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
橙味牛肉 - pittig gebakken rundvlees met sinaasappel

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
橙味牛肉 - pittig gebakken rundvlees met sinaasappel

Ingrediënten:
350 gr rundvlees
1/2 sinaasappelschil
4 rode lomboks
4 teentjes knoflook
3 cm jahe
2 eetl olie

marinade:
2 eetl sinaasappelsap
1 theel Shaozing rijstwijn
1 theel lichte sojasaus
1 theel maizena

ingrediënten saus:
2 eetl sinaasappelsap
1 theel lichte sojasaus
1 theel donkere sojasaus
1 theel maizena
1/2 theel sesam olie
1/8 theel zout
1/8 theel sichuan peper

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de schil julienne. Snijd de lomboks in dunne reepjes. Hak de knoflook en de jahe fijn. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar.
Meng de ingrediënten voor de marinade en het vlees goed door elkaar en roer totdat het vocht is geabsorbeerd. Laat het dan 10-15 minuten intrekken.
Verhit in een pan 1 1/2 eetl olie en bak het vlees totdat het van kleur verandert. Schep het dan uit de pan. Verhit in de pan 1/2 eetl olie en bak de lomboks, de jahe, de knoflook en de sinaasappelschil voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en roerbak dit voor 1 minuut. Meng dan de saus erdoor en bak totdat de saus is ingedikt. Serveer.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 155 gasten en één lid online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41080900