banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
zoet-zuur varkensvlees

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
zoet-zuur varkensvlees
op de wijze uit Guangzhou
ingrediënten:
500 gr marger vakrkensvlees
1 theel zout
2 eieren
3 eetl maizena
1 kleine groene paprika
200 gr bamboescheuten
olie
6 teentjes knoflook
1 sjalot

ingrediënten saus:
4 1/2 eetl suiker
3 eetl azijn
2 theel soja saus
2 eetl tomaten ketchup
125 ml water
zout naar smaak
2 theel maizena
2 theel water

bereiding:
klop de eieren op. Meng de maizena met de theel water tot een papjes. Snijd het vlees in diamandvormige stukjes van 2,5 cm. Meng het zout erdoor en laat het zout voor 15 minuten intrekken. Meng de eieren met de maizena en meng dit door het vlees. Snijde paprika en de bamboescheuten in diamandvormige stukjes die ongeveer even groot zijn als het vlees.
Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur hierin de vlees goudbruin. Voeg dan de bamboescheuten toe en schgep het meteen met het vlees uit de wok/wadjan en laat alles uitlekken.
Meng de ingrediënten (behalve het maizena papje) voor de saus goed totdat een saus gevormd is. Giet de olie uit de wok maar laat 2 eetlepels olie achter. Vehit de olie in de wok/wadjan en roerbak de knoflook en voeg dan de sjalot en de paprika toe en bak dit voor 1 minuut. Dan de saus toevoegen en als dit alles kookt, dan het maizenapapje toevoegen en roer het geheel totdat de saus is gebonden. Voeg het vlees weer toe en roer alles goed om totdat de saus egaal over het vlees is verpreidt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40686440