zoeken
Recente reacties

22 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Sue Rong Hai - gemarineerd gegrild rundvlees met een pittige saus
- Daging Masak Sambal - gestoofd rundvlees in pittige saus
- Gaeng Karee Gai - gele kip kerrie
- Daging Masak Rempah - rundvlees in een pittige saus
- Semur Telur Puyuh Tahu - eieren met tahu in gekruide saus
- Daging Masak Rebung - rundergehakt met bamboescheuten en tahu
- Daging Masak Pandan - rundvlees gestoofd met pandanblad
- Gado-gado 1 - Groenten met pindasaus (Padang)
- Daging Masak Lengkuas - gebakken rundvlees met geraspte laos
- Daging Masak Kuning - rundvlees in een wat frisse gelige saus
sambal terasi pedas - pittige frisse sambal met trassi


sambal terasi pedas
pittige frisse sambal met trassi
Bahan-bahan:
ingrediënten:
15 rode lomboks
9 rode rawits
2 tomaten
1 1/2 eetl trassi bakar
1 theel zout
2 eetl palmsuiker
6 limoenen, sap
Cara membuat:
bereiding;
Wrijf of maal de ingrediënten fijn tot een pasta en meng alles goed door elkaar.
pittige frisse sambal met trassi
Bahan-bahan:
ingrediënten:
15 rode lomboks
9 rode rawits
2 tomaten
1 1/2 eetl trassi bakar
1 theel zout
2 eetl palmsuiker
6 limoenen, sap
Cara membuat:
bereiding;
Wrijf of maal de ingrediënten fijn tot een pasta en meng alles goed door elkaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.