Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
1 Comment
Kelia hati - curry van lever met aardappelen uit Jambi

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Kelia hati
curry van lever met aardappelen uit Jambi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr runderlever
300 gr aardappelen
1 serehstengel
6 jeruk purut blaadjes
2 salamblaadjes
1 eetl asem
1 1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
600 ml santen cair
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjaltojes
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks
4 kemiri noten
2 cm kunyot
1/2 theel ketumbar
1/4 theel jinten
1/2 theel trassi
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes (4x4cm) en de aardappelen in partjes (2,5x3 cm). Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de sereh, de jeruk purut en de salam voor 5 minuten. Voeg dan de lever toe en bak dit voor 3 minuten. Dan de aardappelen, de santen, de asem, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 360 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42438646