1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 7 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Opor Daging Sapi
in kokosmelk gestoofd rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
1 eetl limoensap
600 ml dikke kokosmelk (kenteal)
5 cm lengkuas/laos
1 salam blad
1 serai/sereh/citroengras
5 cm jahe
1 theel zout
1 jeruk purut blad
1 theel palmsuiker
1 theel peper
olie
2 eetl boter

Haluskan:
bumbu:
3 rode rawits
7 teentjes knoflook
2 sjalotjes
4 kemiri noten, geroosterd
4 rode lomboks
1/2 theel ketumbar
2 cm kunyit, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne gelijke plakjes en plet deze. Meng het vlees met het limoensap, het zout en de peper. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees goudbruin en zet apart.
Verhit in een pan de kokosmelk en breng het al roerend aan de kook.
Verhit in een pan de boter en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de serai, de jahe, de salam, de jeruk purut en de palmsuiker toe en meng goed. Bak nog voor 2 minuten. Voeg dan langzaam de kokosmelk toe en meng goed.
Voeg dan het vlees toe en kook het geheel verder gaar.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 114 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35888645