banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Opor Daging 3
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Opor Daging 3

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr mager rundvlees
500 ml kokosmelk (van 1 1/2 kokosnoot)
1 serehstengel, gekneusd
4 jeruk purut blaadjes
6 cm gember (jahe/djahé) gekneusd
zout naar smaak
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
2 uien
6 teentjes knoflook
8 kemirinoten
1/2 theel trassi
2 theel ketoembar
1/2 theel jinten
2 cm kunyit (kurkuma)
1 rode lombok

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het vlees in stukjes van 3x3 cm. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de jerut purut, de sereh en de gember voor 3 minuten. Voeg vervolgens het vlees toe en bak dit nog 5 minuten. Dan de kokosmelk en het zout toevoegen en het geheel nog 30 minuten laten sudderen totdat het vlees gaar is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40442810