Recente Reacties

Tom Yum Taleh
pittige vissoep

Ingrediënten:
750 ml water
2 serehstengels
4 teentjes knoflook, gekneusd
2 kleine inktvisjes
450 gr makreel
125 gr garnalen/gamba's
2 limoenen (sap)
4 jeurk purut / kaffir lime blaadjes
4 rode rawits
2 theel zeezout
2 eetl vissaus (nam pla)
1 tomaat

Bereiding:
Snijd de inktvisjes en de makreel in stukjes. Pel de garnalen/gamba's en laat het staarstuk zitten. Snijd de tomaat in kleine partjes en de rawits in stukken. Verhit in een pan het water en voeg daar de sereh, de knoflook en het zout toe en laat dit 4 minuten koken. Voeg dan de inktvis en de makreel toe en kook dit voor 2 minuten. Dan de garnalen toevoegen samen met het limoensap, de jerut purut, de rawits, de vissaus en de tomaat en kook dit nog zachtjes voor 5 minuten. Serveer.

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 61 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42593046