banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tom Yum Taleh - pittige vissoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tom Yum Taleh
pittige vissoep

Ingrediënten:
750 ml water
2 serehstengels
4 teentjes knoflook, gekneusd
2 kleine inktvisjes
450 gr makreel
125 gr garnalen/gamba's
2 limoenen (sap)
4 jeurk purut / kaffir lime blaadjes
4 rode rawits
2 theel zeezout
2 eetl vissaus (nam pla)
1 tomaat

Bereiding:
Snijd de inktvisjes en de makreel in stukjes. Pel de garnalen/gamba's en laat het staarstuk zitten. Snijd de tomaat in kleine partjes en de rawits in stukken. Verhit in een pan het water en voeg daar de sereh, de knoflook en het zout toe en laat dit 4 minuten koken. Voeg dan de inktvis en de makreel toe en kook dit voor 2 minuten. Dan de garnalen toevoegen samen met het limoensap, de jerut purut, de rawits, de vissaus en de tomaat en kook dit nog zachtjes voor 5 minuten. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 183 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565208