Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Tum Kha Gai - pittige soep met kip en kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tum Kha Gai
pittige soep met kip en kokosmelk

Ingrediënten:
100 gr kipfilet
100 ml water
150 ml koksmelk
5 cm laos
1 sereh stengels
5 jeruk purut blaadjes
1 takje koriander
7 rode rawits
1 eetl citroensap
1 theel zout
3 eetl vissaus
 
Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Hak de sereh en de laos fijn en de kneus de rawits. Verhit in een pan het water en voeg de laos, de sereh, de jeruk purut en het zout toe en breng aan de kook. Dan de kip, de vissaus, het citroensap en de kokosmelk toe en laat het 5 minuten sudderen. Voeg dan de rawits en de koriander blaadjes toe en laat nog 1 minuut sudderen.
 
Voor 2 personen
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 137 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233626