Recente reacties

Ilona Van den akker 20 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Tum Kha Gai - pittige soep met kip en kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tum Kha Gai
pittige soep met kip en kokosmelk

Ingrediënten:
100 gr kipfilet
100 ml water
150 ml koksmelk
5 cm laos
1 sereh stengels
5 jeruk purut blaadjes
1 takje koriander
7 rode rawits
1 eetl citroensap
1 theel zout
3 eetl vissaus
 
Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Hak de sereh en de laos fijn en de kneus de rawits. Verhit in een pan het water en voeg de laos, de sereh, de jeruk purut en het zout toe en breng aan de kook. Dan de kip, de vissaus, het citroensap en de kokosmelk toe en laat het 5 minuten sudderen. Voeg dan de rawits en de koriander blaadjes toe en laat nog 1 minuut sudderen.
 
Voor 2 personen
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 254 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275837