Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tom Yam Het - pittige licht zurige paddenstoelen soep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tom Yam Het
pittige licht zurige paddenstoelen soep

Ingrediënten:

500 gr kastanje champignons
2 serehstengels
10 rode rawits
3 gedroogde rawits
5 blaadjes jeruk purut
1/2 theel zout
3 eetl limoensap
3 eetl nam pla (vissaus)
1000 ml water

garnering:

4 takjes koriander

Bereiding:
Snijd de champignons in dunne plakjes en de jeruk purut ragfijn. kneus de sereh en halveer de rawits. Rooster de gedroogde rawits in een droge koekepan en verpulver deze. Pluk je korianderblaadjes van de takjes. Verhit in een pan het water en voeg de sereh, de jeruk purut en de champignons toe. Dan de nam pla en het zout erbij. Wanner de champignons gaar zijn de rawits en het limoensap erdoor roeren en serveer de sup in kommen. Garneer het met de corianderblaadjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 112 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022801