Recente reacties

Ron 1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Tom Yam Het - pittige licht zurige paddenstoelen soep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tom Yam Het
pittige licht zurige paddenstoelen soep

Ingrediënten:

500 gr kastanje champignons
2 serehstengels
10 rode rawits
3 gedroogde rawits
5 blaadjes jeruk purut
1/2 theel zout
3 eetl limoensap
3 eetl nam pla (vissaus)
1000 ml water

garnering:

4 takjes koriander

Bereiding:
Snijd de champignons in dunne plakjes en de jeruk purut ragfijn. kneus de sereh en halveer de rawits. Rooster de gedroogde rawits in een droge koekepan en verpulver deze. Pluk je korianderblaadjes van de takjes. Verhit in een pan het water en voeg de sereh, de jeruk purut en de champignons toe. Dan de nam pla en het zout erbij. Wanner de champignons gaar zijn de rawits en het limoensap erdoor roeren en serveer de sup in kommen. Garneer het met de corianderblaadjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 144 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42117556