banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Tom Yam Het - pittige licht zurige paddenstoelen soep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tom Yam Het
pittige licht zurige paddenstoelen soep

Ingrediënten:

500 gr kastanje champignons
2 serehstengels
10 rode rawits
3 gedroogde rawits
5 blaadjes jeruk purut
1/2 theel zout
3 eetl limoensap
3 eetl nam pla (vissaus)
1000 ml water

garnering:

4 takjes koriander

Bereiding:
Snijd de champignons in dunne plakjes en de jeruk purut ragfijn. kneus de sereh en halveer de rawits. Rooster de gedroogde rawits in een droge koekepan en verpulver deze. Pluk je korianderblaadjes van de takjes. Verhit in een pan het water en voeg de sereh, de jeruk purut en de champignons toe. Dan de nam pla en het zout erbij. Wanner de champignons gaar zijn de rawits en het limoensap erdoor roeren en serveer de sup in kommen. Garneer het met de corianderblaadjes.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38880495