banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 18 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 29 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur Ayam Kentang
smoor van kip met aardappel

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
2 aardappelen
7 sjalotjes
2 salam blad
1/2 theel nootmuskaat
1 kruidnagels
2 cm kaneel
7 eetl kecap manis
2 theel zout
2 theel palmsuiker
1800 ml water
2 eetl olie

Tabuaran:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Haluskan:
bumbu:
6 kemiri noten, geroosterd
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken, de aardappelen in blokjes en de sjalotjes in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de sjalotjes en de salam voor 7 minuten. Voeg dan de kip en de aardappelen toe en bak totdat de kip van kleur verandert.
Dan de nootmuskaat, de kruidnagel, de kaneel, de kecap, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Voeg dan al roerend het water toe en kook het geheel zachtjes totdat alles gaar is geworden en de saus indikt. Strooi de bawang goreng erover en serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36517893