banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Semur Ayam Kentang - smoor van kip met aardappel
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur Ayam Kentang
smoor van kip met aardappel

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
2 aardappelen
7 sjalotjes
2 salam blad
1/2 theel nootmuskaat
1 kruidnagels
2 cm kaneel
7 eetl kecap manis
2 theel zout
2 theel palmsuiker
1800 ml water
2 eetl olie

Tabuaran:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Haluskan:
bumbu:
6 kemiri noten, geroosterd
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken, de aardappelen in blokjes en de sjalotjes in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de sjalotjes en de salam voor 7 minuten. Voeg dan de kip en de aardappelen toe en bak totdat de kip van kleur verandert.
Dan de nootmuskaat, de kruidnagel, de kaneel, de kecap, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Voeg dan al roerend het water toe en kook het geheel zachtjes totdat alles gaar is geworden en de saus indikt. Strooi de bawang goreng erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39979795