Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Semur Ayam Kentang
smoor van kip met aardappel

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
2 aardappelen
7 sjalotjes
2 salam blad
1/2 theel nootmuskaat
1 kruidnagels
2 cm kaneel
7 eetl kecap manis
2 theel zout
2 theel palmsuiker
1800 ml water
2 eetl olie

Tabuaran:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Haluskan:
bumbu:
6 kemiri noten, geroosterd
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken, de aardappelen in blokjes en de sjalotjes in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de sjalotjes en de salam voor 7 minuten. Voeg dan de kip en de aardappelen toe en bak totdat de kip van kleur verandert.
Dan de nootmuskaat, de kruidnagel, de kaneel, de kecap, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Voeg dan al roerend het water toe en kook het geheel zachtjes totdat alles gaar is geworden en de saus indikt. Strooi de bawang goreng erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577476