Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Semur Ayam Dengan Soun - gestoofde kip in donkere saus met soun

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Semur Ayam Dengan Soun
gestoofde kip in donkere saus met soun

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
30 gr soun
4 teentjes knoflook
2 sjalotjes
2 salam blad
1 tomaat
4 eetl kecap manis
1.2 eetl kecap asin
1/2 eetl zout
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
1/2 theel palmsuiker
800 ml water
1 eetl olie

Taburan:
garnering:
3 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 10 stukken. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de tomaat in blokjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes en de salam voor 2 minuten. Voeg dan de kip toe en bak totdat deze van kleur verandert.
Voeg dan de tomaat toe en bak deze zacht. Dan de kecaps, het zout, de peper, de nootmuskaat en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Dan langzaam het water toevoegen en kook het op laag vuur verder gaar. Voeg dan de soun toe en meng goed.
Strooi de bawang goreng erover en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 53 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41455518