Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Balado Teri Kacang - pittig gebakken visjes met pinda's

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Balado Teri Kacang
pittig gebakken visjes met pinda's

Bahan-bahan:
ingrediënten:
125 ikan teri medan / kleine gedroogde ansjovis, geweekt
100 gr pinda's
4 rode lomboks
2 salam blad
1 cm lengkuas/laos
2 theel asamwater
1/2 theel palmsuiker
1/4 theel zout
2 eetl bawang goreng
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
5 rode lomboks
3 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Hak de lomboks fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam en de laos voor 5 minuten. Voeg dan het asamwater, de palmsuiker en het zout toe en roer totdat het indikt.
Dan de ikan teri, de lomboks en de bawang goreng toevoegen en meng goed. serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 147 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41066850