zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Ayam Panggang Padang - geroosterde kip
- Setopan Kambing - lamsvlees met aubergine en tomaat
- Phak Bung Fai Daeng - gebakken waterspinazie
- Karmanaci - gekruid en geurend rundvlees
- Sayur Lombok Rebung - pittig gestoofde bamboescheuten in romige saus
- lumpia semarang - een beroemde loempia
- Sate Kambing Kecap Pedas - sate van lamsvlees met een pittige kecapsaus
- Tarbot met bosuitjes en gember
- Ayam Paniki Ternate - Gestoofde kip
- Rica-Rica Manado - pittig gestoofd varkensvlees
Bayem Goreng - gebakken spinazie


Bayem Goreng
gebakken spinazie
gebakken spinazie
Bahan-bahan;
ingrediënten:
1000 gr spinazie
2 uien
2 teentje knoflook
1/2 theel trassi
zout naar smaak
1 rode lombok
2 cm laos, gekneusd
200 gr rundergehakt
1 tomaat
2 eetl olie
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de uien en de knoflook fijn, de tomaat in partjes en de lombok in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de uien, de knoflook, de trassi, het zout en de lombok voor 1 minuut. Dan het gehakt toevoegen en dit rul bakken. Vervolgens de spinazie toevoegen en dit 5 minuten meebakken. Dan de tomaat toevoegen en het geheel nog even laten smoren.
ingrediënten:
1000 gr spinazie
2 uien
2 teentje knoflook
1/2 theel trassi
zout naar smaak
1 rode lombok
2 cm laos, gekneusd
200 gr rundergehakt
1 tomaat
2 eetl olie
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de uien en de knoflook fijn, de tomaat in partjes en de lombok in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de uien, de knoflook, de trassi, het zout en de lombok voor 1 minuut. Dan het gehakt toevoegen en dit rul bakken. Vervolgens de spinazie toevoegen en dit 5 minuten meebakken. Dan de tomaat toevoegen en het geheel nog even laten smoren.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.