Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
sateh manis
saté van varkensvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr varkensvlees
3 teentje knoflook
6 eetl ketjap manis
1 eetl gula jawa (palmsuiker)
1 theel sambal matah
1 limoensap
zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dobbelsteentjes. Wrijf of maal de knoflook, de gula jawa, de limoensap, de sambal fijn tot een boemboe. Vermeng dit met de ketjap zodat er een marinade ontstaat. Vermeng de marinade met het vlees en laat dit een paar uur intrekken.
Rijg het vlees aan satéstokjes maar niet al teveel aan een stokje. Rooster de stokjes op een houtskoolvuurtje en bestrijk de stokjes vlees regelmatig met de achtergebleven marinade.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 59 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578323