1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Balado Cumi Cabai Hijau
gebakken inktvisringen met groene peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr cumi / pijlinktvis
1 theel zout
1 citroen, sap
2 salam blaadjes
2 sereh/citroengras
5 jeruk purut blaadjes
1/4 theel palmsuiker
olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
10 groene lomboks
10 cabe hijau keriting / groene krullende peper

Cara menbuat:
Maak de cumi schoon en snijd het in 1 1/2 dikke ringen. Marineer de ringen met het citroensap en 1/2 theel zout voor 15 minuten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu tot een grove pasta.
Verhit in een pan 6-7 eetl olie en fruit de bumbu met de salam, de sereh en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg dan de cumi toe en bak deze totdat het van kleur verandert. Dan het zout en de palmsuiker toevoegen en bak al roerend totdat alles gaar is geworden.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 133 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35416452