banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Balado Cumi Cabai Hijau - gebakken inktvisringen met groene peper
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Balado Cumi Cabai Hijau
gebakken inktvisringen met groene peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr cumi / pijlinktvis
1 theel zout
1 citroen, sap
2 salam blaadjes
2 sereh/citroengras
5 jeruk purut blaadjes
1/4 theel palmsuiker
olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
10 groene lomboks
10 cabe hijau keriting / groene krullende peper

Cara menbuat:
Maak de cumi schoon en snijd het in 1 1/2 dikke ringen. Marineer de ringen met het citroensap en 1/2 theel zout voor 15 minuten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu tot een grove pasta.
Verhit in een pan 6-7 eetl olie en fruit de bumbu met de salam, de sereh en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg dan de cumi toe en bak deze totdat het van kleur verandert. Dan het zout en de palmsuiker toevoegen en bak al roerend totdat alles gaar is geworden.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 123 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40686487