Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Bakwan Cumi Bumbu Kunyit - Gefrituurde inktvis ringen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Bakwan Cumi Bumbu Kunyit
Gefrituurde inktvis ringen


Bahan-bahan:
Ingredienten:
150 gr inktvis
3 eetl bloem
3 daun mangkok
½ theel zout
olie

Haluskan:
Bumbu:
4 sjalotjes
2 teentjes knoflook
½ theel ketumbar
2 rode lomboks
2 cm kunyit

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de inktvis in dunne ronde plakjes en de mangkok ragfijn. Wrijf of maal de ingredienten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de bumbu met de bloem, de mangkok en het zout tot een beslag. Wentel de inktvis erdoor. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de inktvis goudbruin

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 120 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41936580