banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Tumis Aneka Jamur - roerbak van paddenstoelen en gehaktballetjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Aneka Jamur
roerbak van paddenstoelen en gehaktballetjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
125 gr oesterzwammen
125 gr enoki
125 gr beurszwam/rijst-stro paddenstoel
2 lente-ui
1/2 ui
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
5 bakso sapi / gehaktballetjes
2 eetl oestersaus
1 theel zout
1 theel peper
1/2 theel palmsuiker
250 ml runderbouillon
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de oesterzwam in stukken, halveer de paddenstoelen en snijd de wortels van de enoki af. Snijd de lente-ui in stukjes, de ui, de knoflook en de lomboks in dunne plakjes. Snijd de bakso in plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de lomboks en de bakso toe en meng goed.
Dan alle paddenstoelen, de oestersaus, de peper, de palmsuiker en de runderbouillon toevoegen en breng aan de kook. Als de paddenstoelen gaar zijn geworden dan de lente-ui erdoor mengen en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 36 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39807816