banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Aneka Jamur - roerbak van paddenstoelen en gehaktballetjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Aneka Jamur
roerbak van paddenstoelen en gehaktballetjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
125 gr oesterzwammen
125 gr enoki
125 gr beurszwam/rijst-stro paddenstoel
2 lente-ui
1/2 ui
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
5 bakso sapi / gehaktballetjes
2 eetl oestersaus
1 theel zout
1 theel peper
1/2 theel palmsuiker
250 ml runderbouillon
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de oesterzwam in stukken, halveer de paddenstoelen en snijd de wortels van de enoki af. Snijd de lente-ui in stukjes, de ui, de knoflook en de lomboks in dunne plakjes. Snijd de bakso in plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de lomboks en de bakso toe en meng goed.
Dan alle paddenstoelen, de oestersaus, de peper, de palmsuiker en de runderbouillon toevoegen en breng aan de kook. Als de paddenstoelen gaar zijn geworden dan de lente-ui erdoor mengen en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 176 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580243