Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Balado Gabus Kering - droog gebakken gekruide vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Balado Gabus Kering
droog gebakken gekruide vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr ikan gabus asin, anders gezouten forel
warm water
2 salam blad
50 ml water
1 Chinese bieslook
olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
10 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
1 rode lombok, ontpit
1 tomaat
1/2 theel terasi/trasi
1 theel zout
1 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Week eerst de vis in het warme water voor 20 minuten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de bieslook in stukjes.
Snijd de vis in stukken. Verhit in een pan de olie en bak de vis krokant.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu samen met de salam voor 6 minuten. Voeg dan het water toe en breng aan de kook.
Voeg dan de vis en de bieslook toe en meng goed. Kook het verder totdat het vocht is verdampt. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 48 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024526