banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Balado Gabus Kering - droog gebakken gekruide vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Balado Gabus Kering
droog gebakken gekruide vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr ikan gabus asin, anders gezouten forel
warm water
2 salam blad
50 ml water
1 Chinese bieslook
olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
10 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
1 rode lombok, ontpit
1 tomaat
1/2 theel terasi/trasi
1 theel zout
1 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Week eerst de vis in het warme water voor 20 minuten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de bieslook in stukjes.
Snijd de vis in stukken. Verhit in een pan de olie en bak de vis krokant.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu samen met de salam voor 6 minuten. Voeg dan het water toe en breng aan de kook.
Voeg dan de vis en de bieslook toe en meng goed. Kook het verder totdat het vocht is verdampt. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 139 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580483