Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Bali bandeng - gebakken vis in een pittige rode saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bali bandeng
gebakken vis in een pittige rode saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 ikan bandeng 
1/2 theel zout
2 theel limoensap
1 theel kecap manis
300 ml water
3 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
12 rode lomboks
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Marineer de vis met het zout en het limoensap en laat dit tenminste 20 minuten intrekken. Verhit in een pan olie en bak de vis goudbruin. Ontpit de lomboks. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan het water en de kecap toe en breng aan de kook. Voeg de vis toe en kook het geheel gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411103