Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Bakso balletjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bakso balletjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eetl lichte ketjap
750 gr rundergehakt
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
2 worteltjes
1 prei (ca 10 cm)
1 ei, geklopt
2 eetl bloem
vers gemalen peper
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit hierin de sjalotten en de knoflook. Meng ondertussen her gehakt met het ei, de bloem en de peper. Hak de wortels en de prei zeer fijn en meng dit door het gehakt. Voeg dan de ketjap, de sjalotten en de knoflook toe. maak van dit mengsel kleine balletjes en bak deze in de wok/wadjan met wat olie
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 493 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906240