Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Bakso balletjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bakso balletjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eetl lichte ketjap
750 gr rundergehakt
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
2 worteltjes
1 prei (ca 10 cm)
1 ei, geklopt
2 eetl bloem
vers gemalen peper
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit hierin de sjalotten en de knoflook. Meng ondertussen her gehakt met het ei, de bloem en de peper. Hak de wortels en de prei zeer fijn en meng dit door het gehakt. Voeg dan de ketjap, de sjalotten en de knoflook toe. maak van dit mengsel kleine balletjes en bak deze in de wok/wadjan met wat olie
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024358