Cah Jamur Tiram Caisim
roerbak van oesterzwammen met caisim
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr oesterzwammen
100 gr caisim/choisam
1 ei
4 teentjes knoflook
1 eetl oestersaus
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
100 ml water
1/2 theel sago bloem + 1/2 theel water
2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Trek de oesterzwammen uit elkaar. Snijd de caisim in stukken. Hak de knoflook fijn. Klop het ei op.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het ei toe en bak dit al roerend totdat het stolt. Dan de oesterzwammen toevoegen en bak deze zacht.
Vervolgens de caisim toevoegen en bak deze halfgaar. Meng dan de oestersaus, de palmsuiker, de peper en het zout erdoor. Voeg dan het water toe en breng aan de kook. Meng de sago oplossing erdoor en kook het verder gaar.
Zoeken
Laatst gelezen
- Smoor Jawa - Javaanse gestoofde runderlappen
- Rendang merah - gekruide runderlong en runderlever
- Tahu Tumis Kemangi - roerbak van tahu met citroenbasilicum
- Tahu ungkep woku - geel gestoofde tofu in kruidige saus
- Tahu Telur Bumbu Bali - eieren en tahu in een rode pittige saus
- Getuk Lindri 2 - Cassave-kokos cake
- Tahu kuning - geel gestoofde tahu
- Tahu Kecap Cabai Hijau - tahu gebakken met kecap en groene peper
- Tahu Goreng Bacem Pedas - pitig gebakken zoete tahu
- Havita - kokos-cassavecake
Recente Reacties
Rendang - rendang van rundvlees
5 hours agoAl jaren een favoriet hier. Als er visite komt is er altijd de vraag heb je nog Rendang gemaakt. Dit ...Moo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
2 weeks agoJa en nee Ons recept is een oud en authentiek recept, maar er zijn modernere versies te vindenMoo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
2 weeks agoHeerlijk gerecht, maar dit recept is incompleet. Essentiële ingredienten die ontbreken 20 g koriander ...Moo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
2 weeks agoJa, maar dat is het Kai gewordenMoo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
2 weeks agoKan het ook met kippen blokjes