logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Cah Jamur Tiram Caisim
roerbak van oesterzwammen met caisim

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr oesterzwammen
100 gr caisim/choisam
1 ei
4 teentjes knoflook
1 eetl oestersaus
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
100 ml water
1/2 theel sago bloem + 1/2 theel water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Trek de oesterzwammen uit elkaar. Snijd de caisim in stukken. Hak de knoflook fijn. Klop het ei op.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het ei toe en bak dit al roerend totdat het stolt. Dan de oesterzwammen toevoegen en bak deze zacht.
Vervolgens de caisim toevoegen en bak deze halfgaar. Meng dan de oestersaus, de palmsuiker, de peper en het zout erdoor. Voeg dan het water toe en breng aan de kook. Meng de sago oplossing erdoor en kook het verder gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 102 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44154451