Cah Jamur Tiram Caisim
roerbak van oesterzwammen met caisim
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr oesterzwammen
100 gr caisim/choisam
1 ei
4 teentjes knoflook
1 eetl oestersaus
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
100 ml water
1/2 theel sago bloem + 1/2 theel water
2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Trek de oesterzwammen uit elkaar. Snijd de caisim in stukken. Hak de knoflook fijn. Klop het ei op.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het ei toe en bak dit al roerend totdat het stolt. Dan de oesterzwammen toevoegen en bak deze zacht.
Vervolgens de caisim toevoegen en bak deze halfgaar. Meng dan de oestersaus, de palmsuiker, de peper en het zout erdoor. Voeg dan het water toe en breng aan de kook. Meng de sago oplossing erdoor en kook het verder gaar.
Zoeken
Laatst gelezen
- Cakep Ayam - in bananenblad gestoomde gekruide kip uit Bali
- Daging giling masak kentang - gekruid rundergehakt met aardappelen
- Rica rodoh (ritjah rodoh 2) - Rundvlees met groenten
- Roti Maryam - brood uit Surabaya
- Wadai Salambuak - banaan met kokos
- Ayam Laksa Dari Bandung - Kip in gekruide saus
- Ikan Lele Bakar - gebakken gekruide vis
- Sambal goreng buncis - boontjes
- Ayam Tuturaga - geurige kip kerry schotel
- Sate banjar - pittige kipsate
Recente Reacties
Cucur
Yesterdaybij voorkeur een diepe bolle panCucur
YesterdayWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
1 week agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
1 week agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
3 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...