logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Es Buah Pepaya Nipis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 papaya,
schijf limoen,
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
5 nangka's,
50 gr. gula jawa (palmsuiker),
zout

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal het vruchtvlees van de papaya en de nangka fijn. Meng dit met de gerapste palmsuiker, de kokosmelk, zout en de nangka. Voeg eventueel limoen toe. Laat het mengsel koud en opstijven in een koelkast voor minimaal 2 uur.

Add comment

Submit

who is online

We have 119 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44420471