banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Abon ikan gabus - Droog gekruid visgerecht

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Abon ikan gabus
Droog gekruid visgerecht
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr florel
300 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout

Haluskan:
boemboe:
1 theel, ketumbar
1/2 theel jinten
1/2 theel, witte peper
2 theel suiker
3 sjalotjes,
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 cm laos
3 cm kunyit (kurkuma)
1 theel asem

Cara Membuat:
bereiding:
Was de vis en pocheer de vis gaar. Laat de vis afkoelen en verwijder dan de kop, staart en graten. Pluk het visvlees in slierten.
Wrijf de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Breng de kokosmelk met de boemboe aan de kook en voeg zout naar smaak toe. Dan de vis toevoegen en laten koken totdat het vocht verdampt is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 184 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585586