banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Abon ikan gabus - Droog gekruid visgerecht

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Abon ikan gabus
Droog gekruid visgerecht
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr florel
300 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout

Haluskan:
boemboe:
1 theel, ketumbar
1/2 theel jinten
1/2 theel, witte peper
2 theel suiker
3 sjalotjes,
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 cm laos
3 cm kunyit (kurkuma)
1 theel asem

Cara Membuat:
bereiding:
Was de vis en pocheer de vis gaar. Laat de vis afkoelen en verwijder dan de kop, staart en graten. Pluk het visvlees in slierten.
Wrijf de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Breng de kokosmelk met de boemboe aan de kook en voeg zout naar smaak toe. Dan de vis toevoegen en laten koken totdat het vocht verdampt is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 167 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39966790