Droog gekruid visgerecht
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr florel
300 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout
Haluskan:
boemboe:
1 theel, ketumbar
1/2 theel jinten
1/2 theel, witte peper
2 theel suiker
3 sjalotjes,
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 cm laos
3 cm kunyit (kurkuma)
1 theel asem
Cara Membuat:
bereiding:
Was de vis en pocheer de vis gaar. Laat de vis afkoelen en verwijder dan de kop, staart en graten. Pluk het visvlees in slierten.
Wrijf de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Breng de kokosmelk met de boemboe aan de kook en voeg zout naar smaak toe. Dan de vis toevoegen en laten koken totdat het vocht verdampt is.
ingrediënten:
500 gr florel
300 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout
Haluskan:
boemboe:
1 theel, ketumbar
1/2 theel jinten
1/2 theel, witte peper
2 theel suiker
3 sjalotjes,
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 cm laos
3 cm kunyit (kurkuma)
1 theel asem
Cara Membuat:
bereiding:
Was de vis en pocheer de vis gaar. Laat de vis afkoelen en verwijder dan de kop, staart en graten. Pluk het visvlees in slierten.
Wrijf de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Breng de kokosmelk met de boemboe aan de kook en voeg zout naar smaak toe. Dan de vis toevoegen en laten koken totdat het vocht verdampt is.