Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Acar Kuning Bandang Pedas - vis in pittige gele saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Acar Kuning Bandang Pedas
vis in pittige gele saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr vis
2 stengels chinese bieslook
6 rode rawits
10 takjes bieslook
1 theel zout
1 theel palmsuiker
1/2 theel azijn
250 ml water
olie
 
Bumbu perendam:
ingrediënten marinade:
3 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
1 theel zout
100 ml water
1 eetl asem water
 
Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 kemiri noten
2 cm kunyit
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in 4 stukken, halveer de rawits en snijd de chinese bieslook in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en de ingrediënten voor de marinade fijn.
Marineer de vis met de marinade en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en bak de vis gaar. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de rawits en de bieslook toe en meng alles goed. Dan het water, het zout en de palmsuiker toevoegen en breng aan de kook. Voeg de vis toe samen met de azijn en de chinese bieslook en meng alles goed door en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 120 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068813