banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 7 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 8 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Acar Kuning Bandang Pedas - vis in pittige gele saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Acar Kuning Bandang Pedas
vis in pittige gele saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr vis
2 stengels chinese bieslook
6 rode rawits
10 takjes bieslook
1 theel zout
1 theel palmsuiker
1/2 theel azijn
250 ml water
olie
 
Bumbu perendam:
ingrediënten marinade:
3 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
1 theel zout
100 ml water
1 eetl asem water
 
Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 kemiri noten
2 cm kunyit
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in 4 stukken, halveer de rawits en snijd de chinese bieslook in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en de ingrediënten voor de marinade fijn.
Marineer de vis met de marinade en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en bak de vis gaar. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de rawits en de bieslook toe en meng alles goed. Dan het water, het zout en de palmsuiker toevoegen en breng aan de kook. Voeg de vis toe samen met de azijn en de chinese bieslook en meng alles goed door en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 187 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37616230